.gf-type-honeypot { display: none; }

Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Lekker gezond met een spinaziewrap met hüttenkäse

Fitz

Elke ochtend smeer jij een broodje kaas om deze in de middag op te peuzelen. Herkenbaar? Geen zorgen, met dat bammetje kaas is in principe niks mis. Het is vooral makkelijk en (redelijk) gezond. Maar minstens zo lekker en makkelijk is een spinaziewrap! Rijk van eiwitten en koolhydraatarm. Daarnaast maakt ‘ie door de verschillende kleuren een feestje van je broodtrommel.

Wat heb ik nodig?

  • Twee eieren
  • Drie tot vier handjes spinazie
  • 75 gram Hüttenkäse
  • Olijfolie om in te bakken
  • Komkommer
  • Tomaatjes
  • Zout en peper naar smaak

Hoe maak je het?

Begin met het blenden van de spinazie. Doe hiervoor de spinazie en eieren in een blender en mix het mengsel egaal.
Om van dit mengsel een wrap te bakken, doe je een scheutje olijfolie in een goede koekenpan met anti-aanbaklaag. Als je ei-spinaziemengsel aan de bovenkant bijna droog is, kun je hem makkelijk omdraaien. Bak de andere kant tot ook deze een goud kleurtje heeft. Daarna leg je de wrap open op een groot bord.
Dan is het tijd voor de topping. Besmeer de helft van de wrap met Hüttenkäse en breng eventueel op smaak met zout en peper. Snijd de komkommer en tomaatjes in plakjes en leg deze bovenop de Hüttenkäse. Nu vouw je de wrap dubbel en is ‘ie klaar om op te eten. Zo ben je dat broodje kaas zo vergeten en kies je voor een gevarieerde lunch.
Eet smakelijk met Fitz, beter gezond!

Tip!

Neem je de spinazie wrap mee naar je werk? Laat dan de wrap even afkoelen voordat je hem in een bakje stopt om mee te nemen. Als variatie kan je de spinaziewrap ook beleggen met avocado of paprika. Zo krijg je verschillende soorten groente binnen en daarmee dus ook verschillende voedingsstoffen!

Personal trainers en voedingscoaches IngridJur en Nathanja van Fitz Gym staan voor je klaar voor het geven van advies op maat. Zij helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Heb je meer vragen over gezonde voeding? Plan hier een intakegesprek in. Kies voor Fitz, beter gezond.