.gf-type-honeypot { display: none; }

Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Fitz Gezondheidsplein

Bij Fitz vinden we dat iedereen gebruik moet kunnen maken van vitaliteitsdiensten en goede zorg. Ze vormen de basis voor een energiek en vitaal leven. Met het Fitz Gezondheidsplein maken we dat voor iedereen mogelijk.

Alles onder één dak

Door aanbieders van vitaliteits- en zorgdiensten onder één dak samen te laten werken zijn er korte lijnen, leren we van elkaar en ontstaat er meer ruimte voor innovatie. Dat begint al op de begane grond, bij Fitz Vitaliteit, waar je terecht kunt voor personal training, lifestyle- en voedingscoaching. Pal daarnaast vind je de apotheek, tandarts, thuiszorg en fysiotherapie. Alles naast elkaar maakt de stap naar een gezonde leefstijl een stuk makkelijker. Op deze manier genezen we niet alleen. We voorkomen, en dragen bij aan een gezonder en langer leven. Fitz, beter gezond.

 

Gemak voor de cliënt

Het plein is een plek waar je je meteen thuis voelt. Zo bevinden alle aanbieders van vitaliteit en zorg zich ook online op één plaats. Samen op één digitaal platform. Zo kunnen we ons focussen op waar het om draait: het leveren van vitaliteitsdiensten en basiszorg van de hoogste kwaliteit.