Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Personal training in Zuiderburen, Leeuwarden

Personal training bij Fitz in Leeuwarden is uniek omdat we onder één dak samenwerken met verschillende gezondheids- en vitaliteitsdiensten. Daardoor hebben we alle expertise om je te helpen bij je doelen. Vitaliteitscoaches, voedingscoaches en fysiotherapeuten – ze staan allemaal voor je klaar. En zijn allemaal NASM opgeleid, de wereldwijde standaard voor personal trainers.

Werkwijze

Personal training bij Fitz is altijd op maat. Voordat we samen aan de slag gaan, brengen we je ervaring en algemene gezondheid in kaart. Daarna kijken we naar je doelen en motivaties. Op basis daarvan vinden we de juiste balans in training en mindset, inclusief voedingsadvies en leefstijlbegeleiding en gaan we aan de slag. En mocht je om gezondheidsredenen moeite hebben om te sporten, dan hebben wij ook de kennis en expertise om je hiermee te helpen.

Stok achter de deur

Als je bij ons aan de slag gaat, moet je bereid zijn het beste uit jezelf te halen. Dat betekent alles geven. Alleen zo kunnen we samen jouw doelen behalen. En heb je moeite jezelf te motiveren? Geen probleem. Wij zijn jouw stok achter de deur.

Kosten

Bij Fitz kun je personal training afnemen in de vorm van een rittenkaart. Hoeveel het voor jou jou kost, hangt van je doelen af. Omdat personal training bij Fitz op maat is, zijn de kosten dat ook. Vraag gerust naar meer informatie.

Afspraak maken