.gf-type-honeypot { display: none; }

Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Small group training in Zuiderburen, Leeuwarden

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen onder begeleiding van een personal trainer? Dan is small group training bij Fitz in Zuiderburen net wat voor jou!

Goed alternatief

Small group training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van een-op-eenbegeleiding te hoog vindt. Het biedt de voordelen van intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief samen in een klein groepje van vier tot acht personen. Zo kost één keer small group training bij Fitz € 10 per week.

Voordelen van small group training

  • Je traint op je eigen niveau;
  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
  • Plezierig trainen in gezelschap;
  • Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat.

HIIT Training

De inhoud van de small group trainingen zijn op basis van High Intensity Interval Training. Met intervals van korte duur wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust. Vaak werk je met de andere deelnemers in een circuit met als doel om je kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Ideaal als je wilt afvallen, meer spiermassa wilt of fitter wilt worden. Je doorloopt doorgaans een fullbodyschema, waarbij je meerdere oefeningen voor het lichaam achter elkaar uitvoert. Je werkt aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo.

Afspraak maken

Dagen en tijden

Maandag: 09.00 & 19.30 uur
Dinsdag: 19.00 uur
Donderdag:09.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur