.gf-type-honeypot { display: none; }

Op dit moment zijn er geen (nieuwe) data beschikbaar.

Fit in 35 minuten met de Milon Cirkel

Jij vindt je lichamelijke gezondheid van groot belang, maar hebt dagelijks een druk programma: Je werkt, hebt een gezinsleven en sociale activiteiten. Waar vind je de tijd om te sporten? Bij Fitz. Wij snappen je en vinden dat vitaliteitdiensten en goede zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met de Milon Cirkel bieden we jou dé oplossing om je drukke leven te combineren met sportiviteit. Hoe? Lees snel verder of neem direct contact met ons op. We staan te springen om je te ontmoeten.

Fitter, vitaler, slanker en energieker door het leven gaan?

De Milon Cirkel is er voor iedereen die fitter, vitaler, slanker en energieker door het leven wil gaan. Doe het samen of alleen, op gevorderd- of beginnersniveau en ook met een blessure of mobiliteitsbeperking is de Milon Cirkel jouw sportieve oplossing. De volautomatische apparatuur zorgt ervoor dat je altijd traint op jouw niveau. Check in en start de training van 35 minuten, het was nog nooit zo simpel en leuk! En die resultaten? Je voelt en ziet het verschil al binnen zes weken. Ontdek in de video hoe trainen met de Milon Cirkel er bij Fitz uitziet.

Bij Fitz garanderen we een programma dat past bij jou. Met een team van gedreven professionals staan we klaar om te zorgen dat jij de fitste versie van jezelf wordt of blijft. Want voorkomen is beter dan genezen. Door de toevoeging van de Milon Cirkel aan ons gezondheidsplein, willen we dit voor iedereen mogelijk maken. 

Schrijf je in en sport vanaf 16,50 per week in de Milon Cirkel met begeleiding. Op zoek naar variatie? Combineer je Milon Cirkel training met onze Small Group training. Start je vitale leven nu! Start bij Fitz vitaliteit. 

  • Een volledige workout in slechts 35 minuten
  • Twee sportmomenten per week
  • Altijd persoonlijke begeleiding van een Milon coach
  • Trainen op volautomatische apparatuur. Wij bewaren jouw persoonlijke instellingen
  • Sport vanaf 17,75 per week in de Milon Cirkel met begeleiding.
  • Een unieke trainingsmethode die bewezen effectief is